Madordning side

Madordning

Vi har madordning, hvilket betyder at jeres barn tilbydes mad til alle måltider.

Madordningen er forældrebetalt og der stemmes hvert andet år ift. om madordningen skal fortsætte.

November 2020 vedtog et overvældende flertal, at madordningen fortsætter to år igen – til oktober 2022

Der udsendes madplan hver uge på Aula, så I kan se, hvad der serveres i børnehuset

Betaling er oprindelig for middagsmaden, men vi tilbyder p.t både formiddags- middags- og eftermiddagsmad.

Menuen består generelt af                                                        Formiddag:    Hjemmebagt brød, frugt                                                                Middag:         Kolde og lune retter - mandag og fredag er ofte ”mini smørrebrød”            Eftermiddag: Hjemmebagt brød, frugt & grønt

Se eksempel på en madplan (Vedhæftet)

Til morgen er der mulighed for morgenmad. Vi har rugbrød med ost og smørost, havregryn mm. og nogle gange havregrød.

Når jeres barn starter i Børnehuset vil vi gerne, at I medbringer en plastikkop med navn på og gerne motiv. Denne kop står tilgængelig hele dagen således, at jeres barn kan tage en kop vand, når det bliver tørstig.

Miljø- og fødevareministeriet har lavet ”Guide til sundere mad i daginstitutioner”, som vi bruger som guid.

Via område Øst arbejder vi i den kommende tid med vision og

mål for økologi og kostpolitik samt pædagogisk praksis.

Madplan Uge 5 2021.pdf

Shape Created with Sketch.